Vrijstaand

’s Werelds grootste assortiment.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr vriezers en diepvrieskisten bieden.

Inbouw

Oplossingen op maat.

Vind de ideale vrieskast voor uw nieuwe of bestaande keuken. Kiest u voor een inbouwvriezer van Liebherr? Dan kiest u voor kwaliteit op het hoogste niveau, een tijdloos design en innovatieve technologie.

PURE

PURE

PURE

PURE

PURE

De Pure-serie is onze standaardklasse. Maar dan wel volgens de Liebherr standaard. Elegant, strak en perfect uitgerust voor alle essentiële behoeften.

Apparaten uit de Pure-serie zijn gereduceerd tot het wezenlijke. Maar boordevol Liebherr-kwaliteit van het hoogste niveau.

PURE serie VRIJSTAAND PURE serie INBOUW

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

De Plus-serie is gebaseerd op onze Pure-serie, maar valt op door aanvullende details. Plus betekent hier vooral extra comfort. De apparaten koelen en vriezen niet alleen voortreffelijk, maar zijn ook
net iets slimmer. Zo helpen ze vele handelingen nog net iets makkelijker te maken.

PLUS serie VRIJSTAAND PLUS serie INBOUW

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

Met de Prime-serie wordt het duidelijk geraffineerder. Deze serie onderscheidt zich door design en materiaal. Zo worden voor de binnenzijde van het apparaat vooral echte materialen gebruikt, bijvoorbeeld roestvrij staal. Maar ook de bijzondere verlichtingsoplossingen maken apparaten van deze serie tot echte blikvangers.

PRIME serie VRIJSTAAND PRIME serie INBOUW

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

De Peak-serie is de kers op de taart van onze series. Hier is het beste met het beste gecombineerd. Geen compromissen. Innovatieve technologie van Liebherr ontmoet high-end design en eersteklas comfortoplossingen. Apparaten van deze serie zijn voor mensen die alleen het beste van het beste willen.

PEAK serie VRIJSTAAND PEAK serie INBOUW


© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.