You cook, we cool

Vrijstaande kastmodel diepvrieskasten

’s Werelds grootste assortiment huishoudelijke vrieskasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr vriezers bieden.

Onze populaire modellen
Moeilijk om het juiste model te vinden. Hier vindt u onze meest populaire modellen.
FNf 4605
Pure  

Geschikt voor ruimte vanaf -15°C

 849,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 110,-
Afmetingen: H 145,5 x B 59,7 x D 67,5 cm


Meer informatie
FNsfe 5227
Plus  

De stijlvolste in zijn klasse

 1.199,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 99,-
Afmetingen: H 185,5 x B 59,7 x D 67,5 cm


Meer informatie
FNc 4675
Peak  

De zuinigste in zijn klasse

 1.599,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 56,-
Afmetingen: H 145,5 x B 59,7 x D 67,5 cm


Meer informatie

Ontdek alle voordelen

NoFrost. Nooit meer ontdooien

Wanneer u uw vriezer opent, wilt u diepgevroren levensmiddelen zien – geen ijs of rijp. NoFrost beschermt de diepvrieskast tegen ongewenste ijsvorming. Een laag ijs in de vriezer leidt al snel  tot 20% meer energieverbruik. Voordelen van NoFrost: nooit meer moeizaam en tijdrovend ontdooien, geld besparen en meer tijd hebben voor andere dingen.

Vriesladen op telescopische rails

De transparante vriesladen zijn uitermate praktisch: extra hoog, rondom gesloten en uitneembaar. Ze garanderen een optimaal overzicht en uitstekende bewaarmogelijkheden. De op telescopische rails uittrekbare vriesladen van de Peak modellen kunnen moeiteloos worden geopend.

IceTower. Voor ieder feest voldoende ijsvoorraad

De IceTower in onze diepvriezers stelt nieuwe normen. Want het combineert twee grote vakken: de automatische IceMaker voor maximaal 8 kilogram ijsblokjes. En een extra ruim vak – groot genoeg om bijvoorbeeld een paar gezinspizza’s rechtop op te bergen. En omdat dat voor ons nog niet comfortabel genoeg was, glijden ze allebei op een uitschuifbaar plateau met telescopische rails. © 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.