Garantie

Onze toestellen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd. Desondanks kan het voorkomen dat er een defect optreedt. Onze klantendienst zal dit op verzoek herstellen, zowel binnen als buiten de waarborgtermijn. De levensduur van het toestel wordt daardoor niet negatief beïnvloed.

Op onze huishoudelijke apparatuur en wijnkasten geven wij:

  • 2 jaar volledige garantie (= inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon). Lees hier de voorwaarden.
  • 5 jaar extra zekerheid (inclusief onderdelen en arbeidsloon, exclusief voorrijkosten) op alle inbouwtoestellen, aangekocht na 31/03/2021 en na registratie. Lees hier de voorwaarden van de extra zekerheid. 
  • 5 jaar garantie op de compressor (waarvan het 3e, 4e en 5e jaar alleen de compressor) met uitzondering van huishoudelijke toestellen die professioneel worden gebruikt. Deze extra waarborg is niet van toepassing op producten die niet door Cinem NV op de Belgische markt zijn geïmporteerd.

Op onze professionele apparatuur geven wij:

  • 1 jaar volledige garantie (inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon)

 

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.