You cook, we cool

Inbouw diepvrieskasten

’s Werelds grootste assortiment huishoudelijke vrieskasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr inbouw vrieskasten bieden.

Onze populaire modellen
Moeilijk om het juiste model te vinden. Hier vindt u onze meest populaire modellen.
IFSe 3904
Pure  

De stilste in zijn klasse

 899,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 72,-
Afmetingen: H 87,2 x B 54,1 x D 54,5 cm


Meer informatie

Ontdek alle voordelen

Side-by-Side concept

Met het Side-by-Side concept kunnen koelkasten, vrieskasten en wijnkasten geheel naar eigen wens worden gecombineerd. Warme wandtechnologie
voorkomt condensvorming tussen apparaten en maakt talrijke combinaties mogelijk.

SoftSystem. Zacht sluiten garantie

Van ontbijt tot middernachtsnack – er zijn vele aanleidingen om de vrieskast te openen en weer te sluiten. En met uw Liebherr is dat leuk: dankzij SoftSystem sluit de deur van de vrieskast zacht gedempt en veilig, maar ook aangenaam licht en stil.

VarioSpace. Voor de grootste ijstaarten

U wilt een ijstaart met meerdere lagen perfect bewaren tot het zomerfeest ? Geen probleem voor uw Liebherr diepvrieskast: die weet heel goed dat er
soms net even meer plaats nodig is. Dankzij VarioSpace kunt u de afzonderlijke vriesladen en eronder liggende glazen draagplateaus uitnemen – en voilà: hier is uw extra hoge opbergruimte!© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.