You cook, we cool

Vrijstaande tafelmodel diepvrieskasten

’s Werelds grootste assortiment huishoudelijke vrieskasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr tafelmodel vrieskasten bieden.

Onze populaire modellen
Moeilijk om het juiste model te vinden. Hier vindt u onze meest populaire modellen.
GNP 1076
Premium  

Nooit meer ontdooien

 679,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 45,-
Afmetingen: H 85,1 x B 60,2 cm


Meer informatie

Ontdek alle voordelen

NoFrost. Nooit meer ontdooien

Wanneer u uw vriezer opent, wilt u diepgevroren levensmiddelen zien – geen ijs of rijp. NoFrost beschermt de diepvrieskast tegen ongewenste ijsvorming. Een laag ijs in de vriezer leidt al snel  tot 20% meer energieverbruik. Voordelen van NoFrost: nooit meer moeizaam en tijdrovend ontdooien, geld besparen en meer tijd hebben voor andere dingen.

FrostProtect. Voor hele koude ruimtes

Tafelmodel diepvrieskasten met FrostProtect werken ook ‘s winters in een onverwarmde schuur of garage. Alle tafelmodel diepvrieskasten met FrostProtect zijn geschikt voor plaatsing in ruimtes met een omgevingstemperatuur vanaf –15 °C.

VarioSpace. Voor extra grote verpakkingen

Door het uitnemen van een lade en het daaronder geplaatste glasplateau ontstaat een variabele diepvriesruimte. VarioSpace: het handige systeem voor een extra hoge opbergruimte, zodat zelfs voor de allergrootste ijstaart een plaats kan worden gecreëerd.© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.