SmartDevice®

Veilig en zorgeloos koelen

Een Liebherr koelkast of diepvriezer met SmartDevice waakt overal en altijd over uw levensmiddelen. Zo geeft het apparaat een seintje als iemand de deur per ongeluk open heeft laten staan. Of is de koelkast extra koud wanneer u met boodschappen thuiskomt zodat uw producten zo lang mogelijk vers blijven.

 • Bedien uw koelkast of vriezer, waar u ook bent

 • Ontvang alarmmeldingen en herinnering voor vervangen FreshAir-filter

 • Toegang tot veel meer gebruiksgemak en functionaliteit

Slimme technologie die het dagelijks leven makkelijker maakt

Bekijk voorbeelden van nieuwe functies die toegankelijk worden met de SmartDeviceBox van Liebherr.
Niet alle functies zijn direct beschikbaar, maar zullen gedurende dit jaar beschikbaar komen.

 • Philips Hue verlichting laten knipperen als de deur van de vriezer onverhoopt open blijft staan

 • Tijdens de Sabbat activeert de koel/vries combinatie automatisch de Sabbatmode

 • Temperatuur, BottleTimer* en Icemaker*
  op afstand aansturen


  * indien op apparaat aanwezig
 • Notificaties via SMS of per e-mail voor verschillende alarmen en herinneringen, zoals
  het vervangen van het FreshAir-filter

 • Schakel automatisch de SuperCool
  of SuperFrost functie in wanneer
  je in de supermarkt bent

 • Je koel/vriesapparaat bedienen via
  Alexa of Google Assistant.

 • Automatisch besparen op de energierekening door tijdens daluren (23:00 en 07:00 uur)
  de temperatuur te verlagen

 • Schakel automatisch de IceMaker in wanneer de buitentemperatuur +30°C bereikt

 • Schakel verlichting van het wijndeel van
  SBSes 8496 in wanneer zon ondergaat
  en schakel het uit om 23:59 uur

SmartDevice® app

De SmartDevice app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en biedt altijd en overal toegang tot je Liebherr apparaten. Alle functies zijn overzichtelijk en de bediening is intuïtief en eenvoudig. De app helpt je bovendien stap-voor-stap bij de installatie van je SmartDeviceBox.

De beste bescherming van uw privacy

Bij Liebherr vinden we uw privacy erg belangrijk. Daarom is als partner voor software en cloud diensten voor Microsoft gekozen. Microsoft maakt gebruik van dezelfde coderingstechnologie die ook wordt gebruikt in de banksector. Alle gegevens die van de SmartDeviceBox naar de cloud worden overgebracht, worden vooraf geanonimiseerd. Liebherr beheert de persoonlijke gegevens van de gebruikers uitsluitend via servers in het eigen datacenter in Duitsland. De gegevens van de SmartDeviceBox en uw persoonlijke gegevens zijn dus altijd van elkaar gescheiden. Dit biedt maximale beveiliging volgens de hoogste Europese privacy standaarden. In deze privacyverklaring leest u welke gegevens verwerkt worden voor de MyLiebherr-account en de Liebherr SmartDevice-app.

De SmartDeviceBox:
uw koelkast nog slimmer

De SmartDevice-technologie is de basis om uw koelkast of diepvriezer te integreren in een smarthome. Met de SmartDeviceBox kunt u uw Liebherr apparaat eenvoudig verbinden met uw draadloze netwerk. Alle SmartDevice-ready apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox.  De SmartDeviceBox is als accessoire verkrijgbaar bij uw Liebherr dealer of in de Liebherr accessoire winkel.

Slimme Liebherr modellen

Steeds meer apparaten zijn SmartDevice voorbereid. Zo kunnen alle Pure, Plus, Prime en Peak modellen slim worden gemaakt. Sommigen beschikken zelfs af-fabriek al over een SmartDeviceBox. Voorbeelden uit ons assortiment:

Maak nú uw Liebherr slimmer!

Meer gemak en veiligheid met de SmartDeviceBox!
Maak nu uw eigen LIEBHERR slimmer en bestel de SmartDeviceBox.

Bestel de SmartDeviceBox voor:
 
Check of mijn Liebherr geschikt is
Wat anderen zeggen over de SmartDeviceBox
 • “Ik kocht de SmartDeviceBox om mijn vriezer beter te monitoren en de veiligheid van mijn producten te garanderen. Vooral de notificaties over de deur- en temperatuuralarmen zijn voor mij enorm nuttig. Mijn vorige vriezer is helemaal ontdooid omdat ik het alarm niet hoorde. Deze SmartDevice had me veel geld bespaard…”

  Philip

  over de SmartDeviceBox

 • “De SmartDeviceBox is zeer gemakkelijk te installeren en de besturing van de app is stabiel en logisch. Ik laat de temperatuur van mijn diepvries automatisch zakken als ik naar de winkel ga. Enorm handig want dan warmt deze niet teveel op. Er zijn nog verschillende functies die ik nog moet uitproberen.”

  Rudi

  over de SmartDeviceBox

 • “Ik had onze koelkast al voordat ik de SmartDeviceBox kocht. Het is praktisch dat je deze achteraf nog kunt bijkopen. De koelkast staat in de berging, dus ik hoor het alarm niet altijd. Ook als we op reis gaan kan ik zeker weten dat er geen problemen zijn, want je kan alles vanop een afstand zien. Dus dan komt de app zeker van pas.”

  Jacques

  over de SmartDeviceBox

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor koelen en vriezen.© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.