You cook, we cool

Vrijstaande koel/vriescombinaties

’s Werelds grootste assortiment koel- en vrieskasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koel/vriescombinaties bieden.

Onze populaire modellen
Moeilijk om het juiste model te vinden. Hier vindt u onze meest populaire modellen.
CNd 5204
Pure  

Vriesdeel met 4 laden

 899,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 81,-
Afmetingen: H 185,5 x B 59,7 x D 67,5 cm


Meer informatie

Ontdek alle voordelen

DuoCooling. Geschikt voor onverwarmde ruimtes

Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen. Alle Liebherr koel/vriescombinaties (met DuoCooling)  zijn ontworpen om bij temperaturen tot 0°C goed te blijven werken.

BioFresh. Onze alleskunner voor extra lange versheid

Tijdens het inkopen sluit u geen compromissen. U let op natuurlijke ingrediënten, de beste kwaliteit en maximale versheid. Het is duidelijk dat, als u zo veel waarde hecht aan goede levensmiddelen, u ze ook graag lang vers wilt houden. Met de beproefde BioFresh-technologie blijven levensmiddelen bij een temperatuur net boven de 0 °C tot drie maal langer vers dan in een normaal koeldeel.

VarioTemp. Opbergruimte naar behoefte

Met VarioTemp kan het vriesdeel naar behoefte op een andere temperatuur
(-2 °C en +14 °C) worden ingesteld. Dit betekent dat het vriesdeel kan worden gebruikt als koel- of keldergedeelte. Bij een groot feest kan het vriesdeel bijvoorbeeld worden gebruikt voor het koelen van snacks of het koelen van dranken. En wanneer uw huishouden groeit en de koelruimte in uw koel-vriescombinatie te krap wordt, dan kunt u de vriesladen gebruiken als koelkast. In combinatie met een aparte diepvriezer heeft u weer voldoende ruimte om het grotere huishouden van verse, gekoelde levensmiddelen te voorzien.© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.