Verser én gezonder met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

  • Vis, vlees en groenten tot 3 x langer vers
  • Minder afval, bespaar jaarlijks € 150,-
  • Koop verse producten voor een hele week
  • Optimaal behoud van vitamines
Tot wel 3 x langer vers
met een BioFresh vershoud zone

Een Liebherr koelkast met BioFresh biedt met twee afzonderlijke zones altijd de beste omstandigheden voor het bewaren van verschillende etenswaren.

De DrySafe, met een lage vochtigheidsgraad is perfect voor het bewaren van vis, vlees en zuivelproducten. De HydroSafe (‘hydro’= ‘vocht’) is ideaal voor het bewaren van groenten en fruit; voedsel met een hoog vochtigheidsgehalte.

In het onderstaande schema kun je per voedingsgroep zien wat de gemiddelde toename in versheid is. Om tot dat gemiddelde te komen hebben we per voedingsgroep tussen de 10 en 20 voedingswaren gekozen. De toename is groen gekleurd en geldt voor koelkasten met BioFresh.

Voorbeelden van extra houdbaarheid

Het gemiddelde aantal dagen dat je voedingswaren langer vers houdt met een Liebherr koelkast met Biofresh functie is hierboven gebaseerd op meerdere, verschillende producten uit een voedingsgroep.

Hieronder zie je enkele voorbeelden van het effect van BioFresh op specifieke producten.

Spruiten
+9 dagen
Yoghurt
+9 dagen
Goudse kaas
+110 dagen
Peren
+29 dagen
Broccoli
+8 dagen
Ham
+8 dagen

BioFresh applicatie

Wil je weten waar je een bepaald voedingsmiddel in je koelkast kunt bewaren?

De BioFresh app biedt nuttige informatie over voedingsmiddelen, hun vitaminen en houdbaarheid, overzichtelijk gesorteerd van A tot Z of per categorie met een praktische zoekfunctie.

Meer weten over een

Liebherr met BioFresh?

Liebherr heeft een breed assortiment modellen zeer energiezuinige koelkasten met BioFresh.
Of je nu een vrijstaande koelkast of een inbouw-koelkast zoekt, er is altijd een model dat voor jouw keuken geschikt is.

Klik op de knop hieronder om de verschillende BioFresh koelkasten en koel/vriescombinaties te vergelijken.

Wat anderen zeggen over BioFresh van Liebherr

Adriaan over de Liebherr IKBV 3264

“Met name het BioFresh gedeelte heeft ons verrast! Het is echt een aanwinst dat producten bij 0 graden bewaard kunnen worden en daardoor langer vers blijven.”

Henk over de Liebherr IKBP 3520

“Hele mooie grote overzichtelijke koelkast met fijne vershoudlades, waar je zo maar 7 dagen groente in vers kunt houden.”

Jose over de Liebherr CBN 4815

“Een van de belangrijkste redenen om mijn oude koelkast te vervangen waren de BioFresh-safes. In de 2 grote 0°C lades blijven groenten en fruit inderdaad veel langer goed.”

Joanne over de Liebherr IKBP 2370

“Een schitterende koelkast met 2 BioFresh laden! Je groenten blijven heel lang vers, met behoud van de vitamines en mineralen.”

Adriaan over de Liebherr ICBN 3376

“De combinatie van BioFresh, koelen en vriezen is voor ons ideaal. BioFresh is een perfecte oplossing, ook in combinatie met de Biofresh app.”

GHjeetje over de Liebherr KBes 3750

“De koeling is perfect en heeft zones, de BioFresh laden zijn ideaal voor groente, fruit e.d. De laden zijn instelbaar voor droge en hoge luchtvochtigheid. Bewaartijden volgens de handleiding in de BioFreshladen kloppen helemaal.”

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.