You cook, we cool

Vrijstaande kastmodel koelkasten

’s Werelds grootste assortiment huishoudelijke koelkasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelers bieden.

Ontdek alle voordelen

HydroBreeze. Koele nevel voor zichtbare versheid

U wilt groente en fruit koelen als een echte professional? Welkom in de wereld van HydroBreeze: De koude nevel van rond 0 °C in de safe geeft levensmiddelen de extra kick voor een langere houdbaarheid. En zorgt voor een optisch wow-effect. HydroBreeze wordt elke 90 minuten geactiveerd en na iedere deuropening. 

SoftSystem. Zacht sluiten garantie

Hoe mooi u de buitenkant van uw Liebherr ook vindt, op een gegeven moment is het tijd om hem open te maken. Dankzij het SoftSystem sluiten onze deuren altijd zacht en gedempt, zelfs als u deze eens met iets te veel kracht heeft dichtgegooid.

LightTower. Optimaal licht in ieder hoekje.

De nauwkeurige afwerking, perfecte details en de harmonieuze combinatie van materialen, vormen en kleuren leiden tot een fraai totaalplaatje. Een mooi voorbeeld is het nieuwe verlichtingsconcept. De LightTower verlicht het interieur gelijkmatig op ieder niveau en biedt dankzij de verzonken plaatsing ook meer ruimte voor levensmiddelen.© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.