You cook, we cool

Inbouw koelkasten

’s Werelds grootste assortiment huishoudelijke koel- en vrieskasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koel- en vrieskasten bieden.

Ontdek alle voordelen

Biofresh. Onze alleskunner voor een extra lange versheid

Wie levensmiddelen onder optimale omstandigheden bewaart, zorgt niet alleen voor extra lange versheid en houdbaarheid, maar levert ook een grote bijdrage om verspilling van levensmiddelen tegen te gaan. Met de beproefde BioFresh-technologie worden de levensmiddelen aanzienlijk koeler bewaard dan in de rest van het apparaat. Bij temperaturen net boven 0 °C en de perfecte luchtvochtigheid biedt BioFresh de ideale condities. 

LightTower. Optimaal licht, vlak geïntegreerd en perfect verstelbaar

Achter het decor van de keuken blijft uw Liebherr op het eerste gezicht verstopt, zodat het design van uw keuken voorrang krijgt. Maar bij het openen wordt duidelijk dat hier iets heel bijzonders verborgen ligt. Dit wordt op fraaie wijze geaccentueerd door het nieuwe LightTower verlichtingsconcept.

Bijzonder stil. Perfect in evenwicht

Onze koelkasten zijn echte allrounders. Naast een laag stroomverbruik scoren ze ook met een laag geluidsniveau, veel ruimte voor levensmiddelen, een lange levensduur en vele krachtreserves wanneer het er echt op aankomt. Wij houden dus bij de ontwikkeling al rekening met vele factoren tegelijk en bieden het optimaal uitgebalanceerde apparaat. © 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.