You cook, we cool

Inbouw koel- / vriescombinaties

’s Werelds grootste assortiment huishoudelijke koel- en vrieskasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koel- en vrieskasten bieden.

Ontdek alle voordelen

Biofresh. Onze alleskunner voor een extra lange versheid

Wie levensmiddelen onder optimale omstandigheden bewaart, zorgt niet alleen voor extra lange versheid en houdbaarheid, maar levert ook een grote bijdrage om verspilling van levensmiddelen tegen te gaan. Met de beproefde BioFresh-technologie worden de levensmiddelen aanzienlijk koeler bewaard dan in de rest van het apparaat. Bij temperaturen net boven 0 °C en de perfecte luchtvochtigheid biedt BioFresh de ideale condities. 

NoFrost. Nooit meer ontdooien

Met de automatische ontdooifunctie is de kwaliteit van diepvriesproducten langdurig gegarandeerd. Het tussentijds bewaren van bevroren levensmiddelen tijdens het handmatig ontdooien is niet meer nodig. De producten blijven constant, zonder onderbreking, op de optimale bewaartemperatuur.

IceMaker. Altijd voldoende ijsblokjes op voorraad

De IceMaker is verkrijgbaar met rechtstreekse aansluiting op de drinkwaterleiding. Als deze niet beschikbaar is, zijn er ook modellen met een watertank in het koelgedeelte. U kunt dus genieten van een handige ijsblokjesproductie, zelfs zonder vaste wateraansluiting. © 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.