De zuinigste
in koelen en vriezen

Met een Liebherr kiest u voor een energiezuinig apparaat.

Ook met het nieuwe energielabel de zuinigste in koelen en vriezen

Op 1 maart 2021 is het nieuwe Europese energielabel voor elektrische apparatuur ingevoerd. Het belangrijkste doel: de verkoop van energiezuinige apparaten stimuleren en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat. En ook van uw budget; want door de stijgende energieprijzen kan de aanschaf van een zuinig apparaat zich al na enkele jaren terugverdienen.

Zuinige apparaten zijn nu makkelijker te onderscheiden

Met de hervorming van het energielabel zijn de apparaten weer over de energieklassen A tot en met G verdeeld. Dat maakt het voor u weer overzichtelijker. Energiezuinige apparaten zijn daarmee sneller en duidelijker te herkennen.

Zoekt u het meest zuinige apparaat? Apparaten die voorheen het meest zuinige A+++ label hadden, hebben nu vaak energielabel C of D. Dat klinkt misschien minder zuinig, maar het zijn nog steeds dezelfde zuinige apparaten. Er wordt op deze manier ruimte gecreëerd voor nog efficiëntere apparaten in de toekomst. Lees meer over het nieuwe energie label.

Bespaar de komende jaren honderden euro’s op uw energierekening

Geld besparen door te kopen! Dat lijkt tegenstrijdig. Toch loont het om uw oude, nog werkende koelkast om te ruilen voor een nieuw, energiezuinig exemplaar. Het vervangen van een koelkast van acht jaar of ouder door een superzuinig exemplaar is goed voor het milieu én levert u financieel voordeel op.

Om uit te rekenen wat u kunt bespraen hebben we een bespaarcheck ontwikkeld. Deze berekent hoeveel geld u de komende 10 jaar kunt besparen door een energiezuinig Liebherr apparaat aan te schaffen.

Heeft u een energievreter in huis?
Kies uw apparaat

De vergelijking van "ander merk" apparaten is gebaseerd op de gemiddelde verbruikswaarden volgens Öko-Institut e.V. Freiburg 30 juni 2005 en marktgegevens van onderzoeksbureau GfK. Hierin worden apparaten met een gelijke netto inhoud met elkaar vergeleken; het verbruik is herleid tot kWh per 100 liter. Heeft u al een Liebherr? Dan wordt het energieverbruik van uw huidige Liebherr vergeleken met een model uit ons assortiment. In de calculatie is rekening gehouden met 2% stijging van de elektriciteitsprijs per jaar.

Gemiddelde prijs per kWh € 0,71
Liebherr zuinige modellen

Hieronder enkele meest energiezuinige modellen uit ons assortiment

Wat anderen zeggen over Liebherr

Stijn over de GN 4335

“Ons gezin wordt steeds groter en met drie kinderen is het ongelooflijk handig om een grotere vriezer te hebben. Deze is meer dan ruim genoeg en handig in het gebruik. Uiteraard hebben we daarbij voor het meest zuinige model gekozen!”

Monique over de TP 1720

“Ik heb wederom voor een Liebherr koelkast gekozen omdat de vorige ruim 30 jaar uitstekend heeft gewerkt! De enige reden dat ik een nieuwe gekocht heb is energiebesparing. Mijn nieuwe koelkast is enorm zuinig en ik hoop weer vele jaren in volle tevredenheid van deze koelkast gebruik te kunnen maken.”

Y over de Liebherr GN 4375

“Omdat ik in de keuken ook een Liebherr koelkast heb, wilde ik heel graag in mijn garage ook een vriezer van dit merk. De kwaliteit en afwerking is gewoon super. Ook is de vriezer zeer zuinig en stil.”

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.