You cook, we cool

Vrijstaande wijnkasten

Liebherr WTes5872 wijnkast

Het ideale klimaat voor goede wijnen

De juiste temperatuur speelt in het hele wijnproces een belangrijke rol. De juiste temperatuur tijdens het rijpingsproces en het langdurig bewaren is zeker ook van invloed op de uiteindelijke kwaliteit en smaak. Dankzij een ideale serveertemperatuur komt een glas wijn pas echt tot zijn recht.

Onze populaire modellen
Moeilijk om het juiste model te vinden. Hier vindt u onze meest populaire modellen.
WTes 5872
Vinidor  

De stijlvolste in zijn klasse

 4.799,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 82,-
Afmetingen: H 192 x B 70 x D 74,2 cm


Meer informatie

Ontdek alle voordelen

FreshAir koolfilter. Optimale luchtkwaliteit

Alle Liebherr wijnkasten zijn uitgevoerd met een ingebouwd FreshAir koolfilter, de voorwaarde voor een optimale luchtkwaliteit. De noodzakelijke luchtverversing van het kastinterieur loopt via dit filter naar binnen en nadelige invloed van omgevingsluchtjes kan niet optreden. Bij apparaten met meerdere temperatuurzones beschikt elke afzonderlijke wijnsafe over een FreshAir koolfilter.

Direct op drinktemperatuur

De Vinidor modellen zijn flexibel in gebruik dankzij de 2 of zelfs 3 apart instelbare wijnsafes, elk met een verschillende flessencapaciteit en een temperatuurkeuze van +5° tot +20°C. Rode wijnen, witte wijnen en champagne kunnen gelijktijdig op de ideale drinktemperatuur worden bewaard. Indien gewenst kunnen 1 of meerdere wijnsafes ook worden gebruikt voor het langdurig bewaren van rode en witte wijn.

Direct zicht op de wijnvoorraad

Isolatie glasdeuren met UV-protectie. Alle Liebherr wijnkastmodellen met glasdeur zijn voorzien van speciaal UV-protectie glas. De glasdeur is uit 2 lagen opgebouwd: de onderste laag is van gekleurd glas en de buitenlaag is van speciaal energiebesparend glas voorzien van minuscule metaaldeeltjes. Deze samenstelling reflecteert de UV-straling volledig en de nadelige lichtinvloed op de bewaarde wijn is uitgesloten.© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.