You cook, we cool

Inbouw wijnkasten

De juiste temperatuur voor uw wijn. 

Uw keuken is uniek. En uw wijnkast zou dat ook moeten zijn. Kiest u een wijnkast met TipOpen glasdeur in gedistingeerd zwart of koel wit. Of  gaat u voor een wijnkast met een decorframe in de stijl van uw keuken. Wat u ook beslist: met deze luxueuze apparaten kunt u eigenlijk niets verkeerd doen.

Ontdek alle voordelen

Direct op drinktemperatuur

De Vinidor modellen zijn flexibel in gebruik dankzij de 2 apart instelbare wijnsafes, elk met een verschillende flessencapaciteit en een temperatuurkeuze van +5° tot +20°C. Rode wijnen en witte wijnen kunnen gelijktijdig op de ideale drinktemperatuur worden bewaard. Indien gewenst kunnen 1 of meerdere wijnsafes ook worden gebruikt voor het langdurig bewaren van rode en witte wijn

Fluisterstil

In moderne woningen wordt de keuken steeds verder geïntegreerd in de leefruimte. Daarom is het belangrijk dat de wijnkast bijzonder stil zijn. Ons inbouwprogramma biedt daarom een ruime keuze aan uiterst stille apparaten. 

Panoramaview in de keuken

De nis 45 cm apparaten zijn bij uitstek geschikt om in één lijn in te bouwen in de keuken. Zo ontstaat een panoramaview die gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een oven en een koffiemachine. © 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.