4 overzichtelijke series

Voor een goed overzicht al voordat u de koelkast opent.
Welk apparaat is het juiste voor mij? Deze vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Daarom hebben we het voor u nog makkelijker gemaakt en ons assortiment ingedeeld in vier overzichtelijke series. Zo vindt u heel eenvoudig het apparaat dat bij u past.

PURE

PURE

PURE

PURE

PURE

Voor alle essentiële behoeften.

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

Met meer plus comfort.

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

Een onmiskenbaar teken
voor design en materiaal.

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

Voor mensen die alles willen.

 • PURE-SERIE

Voor alle essentiële behoeften.

De Pure-serie is onze basisklasse. Eenvoudig, overzichtelijk en perfect uitgerust voor alle essentiële behoeften. Apparaten van de Pure-serie zijn gereduceerd tot het wezenlijke. Maar boordevol met de hoogste kwaliteit van Liebherr.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PLUS-SERIE

Met meer plus comfort.

De Plus-serie is gebaseerd op onze Pure-serie, uitgebreid met vele extra details. Plus betekent hier vooral meer Plus-comfort. De apparaten koelen en vriezen niet alleen optimaal, ze maken uw leven net even makkelijker.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PRIME-SERIE

Een onmiskenbaar teken voor design en materiaal.

Met de Prime-serie wordt het duidelijk geraffineerder. Deze serie onderscheidt zich door design en materiaal. Zo worden voor de binnenzijde van het apparaat vooral echte materialen gebruikt en maken bijzondere verlichtingsoplossingen apparaten uit deze serie tot echte blikvangers.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PEAK-SERIE

Voor mensen die alles willen.

De Peak-serie is de absolute topper van onze series. Hier geldt: alleen het allerbeste is goed genoeg. Compromissen zijn niet toegestaan. Innovatieve Liebherr-technologie gecombineerd met high-end design en stijlvolle oplossingen.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

Dit zeggen anderen over Liebherr
 • Het is een zeer stille en gebruiks vriendelijke koeler zeer goed in te delen en het stroom verbruik is erg voordelig en de buitenkant van de koeler ziet er strak uit het display is goed overzichtelijk en goed afleesbaar de temperatuur in de kast en het display komt goed overeen.wij zijn zeer tevreden een hele goede aankoop !!.

  Jan

  over de TP 1760 Premium

 • Het is een heel mooi, solide en luxe apparaat. Hij is mooi ingedeeld en je ziet dat Liebherr luistert naar de gebruikers en deze behoeften verwerkt in zijn apparaten. In de koelkast zit een uitschuifbaar eierdoosje, 2 groentelades en een handige botervloot, in- en uitschuifbare flessenrekken, mooie led-verlichting van boven tot onder; je hebt licht in de hele koelkast. Ik raad iedereen zo’n mooie kast aan. Ik wou dat ik hem 10 jaar geleden gekocht had

  l**5@z**o.nl

  over de Rd 5250 Prime

 • Ik heb deze koel/vriescombinatie gekocht, omdat deze kast in de garage staat, waar het in de winter beneden de 10 graden Celsius komt. Ik heb de koelkast gekocht de dag dat ik op vakantie ging, na de verplichte periode van 4 uur de koel/vriescombinatie aangezet en gevuld. Na de vakantie thuis gekomen, het was muisstil in de garage, de kast geopend en alles werkte perfect. De verlichting in deze kast is heel fijn. En de ruimte heerlijk. Ik ben echt blij met deze aankoop.

  G. Dekker

  over de CNd 5703 Pure

 • Perfect werkende koelvriescombinatie! Mooie vormgeving, ruime indeling voor klein huishouden, soepel werkende bewegende delen, makkelijk bediening instellingen, perfecte levering en extra garantie. Kortom een aanrader!

  KB

  over de CNsfd 5023 Plus

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor
koelen en vriezen.© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.