Tijdloze versheid

Nieuwe vrijstaande apparaten

Als het om eten gaat, let u op de hoogste kwaliteit en wilt u maximaal genieten. Daarom is het onze motivatie om voortdurend nieuwe en betere oplossingen te ontwikkelen om optimale bewaarcondities voor verschillende voedingsmiddelen te garanderen. Voor langdurige versheid, bescherming van waardevolle vitamines en voor een smaakbeleving zoals direct na aankoop of oogst. 

Overtuig uzelf van onze nieuwe generatie vrijstaande apparaten.

Onze populaire modellen
Moeilijk om het juiste model te vinden. Hier vindt u onze meest populaire modellen.
Rf 4600
Pure  
 799,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 55,-
Afmetingen: H 145,5 x B 59,7 x D 67,5 cm


Meer informatie
FNe 4625
Plus  

Beste uit de test

 899,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 88,-
Afmetingen: H 145,5 x B 59,7 x D 67,5 cm


Meer informatie

Langer vers. Een kwestie van techniek.

Biofresh Professional met HydroBreeze.

Professioneel koelen met HydroBreeze is een voorbeeld van tijdloze versheid voor groente en fruit. Een koude nevel die zich over de levensmiddelen verspreidt geeft een extra kick voor een langere houdbaarheid. De nevel geeft uw producten een knapperige versheid en verbetert de structuur. Bovendien zorgt het voor een optisch-wow-effect als u de deur van de koelkast opent.

Fish & Seafood-safe. Net zo vers als op de markt.

Om ervoor te zorgen dat vis en zeevruchten na een paar dagen nog net zo vers smaken als op de markt kunt u deze producten het best bewaren bij vriestemperatuur en een lage luchtvochtigheid. De constante temperatuur van -2°C in de Fish & SeaFood-safe is optimaal om veel langer van de verse smaak te genieten.

NoFrost. Nooit meer ontdooien.

Met de automatische ontdooifunctie is de kwaliteit van diepvriesproducten langdurig gegarandeerd. Het tussentijds bewaren van bevroren levensmiddelen tijdens het handmatig ontdooien is niet meer nodig. Ook vriezen diepvriesproducten niet meer aan elkaar en blijven verpakkingen goed leesbaar.

Vind uw ideale vrijstaande koel/vriescombinatie, koelkast of diepvriezer

Koel- en vriesapparaten worden dagelijks gebruikt. Daarom ontwikkelen wij vrijstaande apparaten die uitblinken in bedieningscomfort, overzichtelijkheid
en flexibiliteit – van de eerste deuropening tot in de kleinste details van de uitrusting.

Sluit perfect aan op uw wensen

 • Ruimte voor een hele bakplaat

  Voor alle fervente hobbybakkers bieden onze koelkasten en combinaties zelfs voldoende ruimte voor een bakplaat met baksels.

 • Laden op telescooprails

  De BioFresh-laden met SoftTelescopic hebben een comfortabele zachte sluiting en kunnen volledig worden geopend zodat alle boodschappen altijd binnen handbereik zijn. 

 • SoftSystem deursluiting

  Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur zachtjes te laten sluiten. Het SoftSystem dempt niet alleen de beweging bij het sluiten maar zorgt ook dat de deur vanaf 30° automatisch en altijd goed sluit.

 • FlexSystem

  Het FlexSystem zorgt voor een betere indeling in de BioFresh lade. Kleineren porties groenten en fruit of delicate etenswaren kunnen hier perfect bewaard worden. Het FlexSystem is uitneembaar en geschikt voor de vaatwasser.

 • VarioTemp

  Met VarioTemp kan de temperatuur in het vriesgedeelte worden ingesteld tussen -2 °C en +14 °C. Hierdoor kan het vriesdeel worden gebruikt als extra koelzone of keldervak voor koudegevoelige levensmiddelen, zoals aardappelen, uien en dergelijke. Of stel het vriesgedeelte in op -2 °C voor het optimaal bewaren van vis en zeevruchten.

 • InfinitySpring

  Dankzij de InfinitySpring met vaste wateraansluiting heeft u altijd koud en gefilterd water beschikbaar. Het slepen met flessen en pakken is verleden tijd. De InfinitySpring is ruimtebesparend aan de binnenzijde van de koelkast geïntegreerd en is geschikt voor alle maten glazen en karaffen.

 • IceTower

  De IceTower in onze diepvriezers stelt nieuwe normen. Want hij combineert twee grote vakken: de automatische IceMaker voor maximaal 8 kilogram ijsblokjes. En nog een extra ruim vak – groot genoeg om bijvoorbeeld een paar gezinspizza’s rechtop op te bergen.

 • Eenvoudig te bedienen

  Het gaat ons niet om het ontwikkelen van koelkasten met de meeste functies. Liever koelkasten met precies díe functies om levensmiddelen veilig en optimaal te bewaren. Voor meer veiligheid, comfort en koeling.

 • EasyOpen

  Het moeilijk kunnen openen van vrieskasten is een probleem uit het verleden. Dankzij de nieuwe EasyOpen-technologie zijn we erin geslaagd de openingskracht van de deur te halveren. Zo kunt u uw vriezer op elk moment soepel en moeiteloos openen, zelfs zonder handgreep.  Ruimtebesparend, eenvoudig, comfortabel.

Perfect in balans: een sterk totaalpakket

Onze koelapparaten zijn echte allrounders. Tijdens de ontwikkeling houden we tegelijkertijd rekening met veel factoren en bieden we het optimaal uitgebalanceerde apparaat. Of om het anders te zeggen: alle goede dingen komen voor ons in vieren.

Energieverbruik

Onze energiezuinige apparaten besparen
kostbare grondstoffen en uw portemonnee.

Koelvolume

Er gaat geen liter ruimte verloren. Maximale
opbergruimte voor iedere huishoudgrootte.

Geluidsniveau

We bieden een brede selectie van extreem
stille apparaten, sommige zelfs onder de 34 dB.

Koelvermogen

Intelligente sensortechnologie past het
koelvermogen aan het actuele gebruik aan.

Denk verder dan vandaag.

Bij het ontwerpen van onze apparaten besteden wij uitvoerig aandacht aan duurzaamheid. Naast de levensduur van onze apparaten zijn de belangrijkste pijlers: maximale energie-efficiëntie, vermijden van voedselverspilling en vermindering van plastic. Waarom? Omdat niet alleen onze apparaten, maar ook onze planeet zo lang mogelijk mee moet gaan.

Zelfs het kleinste detail verdient de grootste aandacht.

Wij hechten waarde aan compromisloze kwaliteit – tot zelfs het allerkleinste schroefje. En dat vanaf het begin. Sinds 1954 produceren we hoogwaardige koel- en vriesapparaten. Deze distribueren we wereldwijd. Diep in ons hart zijn wij nog altijd een in Duitsland geworteld familiebedrijf. Hier blijven wij al onze producten ontwikkelen. Duitse ingenieurskunst – uit solidariteit met de oprichter van onze onderneming en met de kennis en knowhow die hier al ingenieurgeneraties lang gebundeld wordt.

Maak een statement. In uw keuken.

De nieuwe puristische designtaal van een Liebherr maakt indruk met de buitengewone randen, stijlvolle oppervlakken en een strak silhouet. Een klassieke, exclusieve uitstraling, waardoor onze apparaten naadloos passen in elke moderne keuken. En tegelijkertijd toch opvallen. Maar genoeg gezegd: het design spreekt eigenlijk voor zichzelf.

4 overzichtelijke series

Voor een goed overzicht al voordat u de koelkast opent.
Welk apparaat is het juiste voor mij? Deze vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Daarom hebben we het voor u nog makkelijker gemaakt en ons assortiment ingedeeld in vier overzichtelijke series. Zo vindt u heel eenvoudig het apparaat dat bij u past.

PURE

PURE

PURE

PURE

PURE

De Pure-serie is onze standaardklasse. Maar dan wel volgens de Liebherr standaard. Stijlvol, strak en perfect uitgerust voor alle essentiële behoeften.

Apparaten uit de Pure-serie zijn gereduceerd tot het wezenlijke. Maar boordevol Liebherr-kwaliteit van het hoogste niveau.

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

De Plus-serie is gebaseerd op onze Pure-serie, maar valt op door aanvullende details. Plus betekent hier vooral extra comfort. De apparaten koelen en vriezen niet alleen voortreffelijk, maar zijn ook net iets slimmer. Zo helpen ze vele handelingen nog net iets makkelijker te maken.

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

Met de Prime-serie wordt het duidelijk geraffineerder. Deze serie onderscheidt zich door design en materiaal. Zo worden voor de binnenzijde van het apparaat vooral echte materialen gebruikt, bijvoorbeeld glas en roestvrij staal. Maar ook de bijzondere verlichting maakt apparaten uit deze serie tot echte blikvangers.

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

De Peak-serie is de kers op de taart van onze series. Hier is het beste met het beste gecombineerd. Geen compromissen. Innovatieve technologie van Liebherr ontmoet high-end design en eersteklas comfortoplossingen. Apparaten van deze serie zijn voor mensen die alleen het beste van het beste willen.© 2024 Liebherr Appliances Belgium NV Alle rechten voorbehouden.