Belangrijke mededeling:

Geachte klant,

Vanaf maandag 18 mei is het opnieuw mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken!

Voor een afspraak kunt u tijdens de kantooruren bellen naar 02/456.00.47 of te allen tijde een e-mail sturen naar marketing@cinem.be.

Tijdens uw afspraak zijn er geen andere bezoekers in de showroom aanwezig. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen verzoeken wij de showroom met maximaal 2 personen te bezoeken.

Maak bij aankomst gebruik van de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. Heeft u klachten als: niezen, hoesten, keelpijn, grieperig gevoel of koorts? Blijf dan thuis.

Indien u graag wordt geholpen door een van onze medewerkers vragen wij om een mondmasker te dragen en de social distancing-regels in acht te nemen.

Alvast bedankt voor uw begrip en hopelijk tot snel in onze showroom!

Het CINEM – LIEBHERR team

Een nieuwe koelkast, vriezer of een nieuwe wijnkelder koopt u niet in een opwelling. Het is aangenaam om het apparaat van tevoren te zien, aan te raken en te vergelijken met anderen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij bieden u deze mogelijkheid in onze Liebherr showroom, waar wij niet minder dan 80 modellen tentoonstellen. Bovendien kunt u er deskundig advies inwinnen over alle producten.

Openingstijden

Op werkdagen vanĀ 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.
Gesloten tijdens het weekend en op feestdagen.

Adres

Assesteenweg 117/5c
Ternat

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.