LIEBHERR SHOWROOM

Een nieuwe koelkast, vriezer of een nieuwe wijnkelder koopt u niet in een opwelling. Het is aangenaam om het apparaat van tevoren te zien, aan te raken en te vergelijken met anderen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij bieden u deze mogelijkheid in onze Liebherr showroom, waar wij niet minder dan 80 modellen tentoonstellen. Bovendien kunt u er deskundig advies inwinnen over alle producten

De Liebherr showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Onze adviseur kan u daardoor al zijn aandacht geven en u optimaal adviseren over ons grote assortiment koel- en vriesapparaten.

Openingstijden

Een afspraak is mogelijk op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur afhankelijk van beschikbaarheid.
Onze toonzaal is gesloten tijdens het weekend en op feestdagen.

Adres

Preflexbaan 162-165
(voorheen “Assesteenweg 117/5c”)
1740 Ternat

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.