Side-By-Side

Het beste wat Liebherr te bieden heeft

Hoe uw keuken of gezinssituatie er ook uitziet, met Liebherr stelt u de ideale combinatie van koel- en vriesopslag samen. Kiest u voor BioFresh en een superlange versheid, voor extra veel vriesruimte of voor een wijnklimaatkast met twee temperatuurzones? De keuze is aan u!

Configureer uw ideale Side-by-Side combinatie

Zoekt u een vrijstaande Side-By-Side in tijdloos, vingerafdrukvrij edelstaal? Of geeft u de voorkeur aan volledig in uw keuken geïntegreerde apparaten? Wat u ook kiest, u vindt het in ’s werelds grootste assortiment koel- en vriesapparaten.

Vrijstaande apparaten

De vrijstaande Side-By-Side combinaties bieden u het beste wat Liebherr te bieden heeft: de nieuwste innovaties, de hoogste kwaliteit en de beste bewaaromstandigheden voor verse levensmiddelen. Stel zelf uw ideale Side-By-Side samen. Er zijn 47 verschillende combinaties mogelijk.

Inbouw apparaten

Configureer de ideale koelwand voor uw keuken. Liebherr biedt integreerbare modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor een Side-By-Side opstelling en waarmee condensatie tussen en daardoor aantasting van het keukenmeubel wordt voorkomen. Dat is wel zo veilig.

Helaas, de Liebherr side-by-side configurator is niet beschikbaar voor mobiele telefoons

Om gebruik te kunnen maken van de online side-by-side configurator heeft u een tablet, een laptop of desktop computer nodig.

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.