Side-By-Side combinaties

Side-By-Side: het beste wat Liebherr te bieden heeft

De Side-By-Side combinaties bieden u het beste wat Liebherr te bieden heeft: de nieuwste innovaties, de hoogste kwaliteit en de beste bewaaromstandigheden voor verse levensmiddelen.

De Side-By-Sides zijn vekrijgbaar met verschillende indelingen, met elk verschillende bewaarmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor extra lang bewaren van verse levensmiddelen met BioFresh, voor een automatische IceMaker of voor het bewaren van zowel rode als witte wijn op drinktemperatuur. Ook is er keuze uit verschillende materialen zoals edelstaal of BlackSteel.

Stel zelf uw ideale Side-By-Side samen

Sommige vrijstaande Liebherr apparaten kunt u ook zelf combineren tot uw ideale Side-By-Side koel- en vriescombinatie. Kiest u voor BioFresh voor superlange versheid, voor BioFresh-Plus voor het extra lang bewaren van vis, voor een extra ruim vriesdeel of voor een wijngedeelte met twee temperatuurzones? De keuze is aan u!

Er zijn negen verschillende combinaties mogelijk. De koelkast moet altijd aan de rechterkant worden geplaatst. Dankzij de verwarmde zijwanden kunnen de apparaten probleemloos direct tegen elkaar worden gemonteerd zodat optisch één apparaat ontstaat.

SGNPes 4355 Premium

 

Op zoek naar extra veel vriesruimte? Deze NoFrost vriezer met 8 laden biedt plaats aan maar liefst 286 liter. De grote vriesladen op rolwieltjes zijn makkelijk te openen en LED-verlichting zorgt voor een goed zicht op de inhoud.

SBNes 4265 Premium

   

Dit apparaat biedt een NoFrost vriesdeel van 4 laden met een automatische IceMaker. Achter de bovenste deur bevindt zich een volledig 0°C BioFresh-gedeelte voor het extra lang bewaren van verse levensmiddelen. In beide laden kan de luchtvochtigheid worden verhoogd voor het bewaren van groenten en fruit.

SWTNes 4265 PremiumPlus

   

Voor de wijnliefhebber. Het wijndeel met twee afzonderlijke temperatuurzones voor het bewaren van bijvoorbeeld rode en witte wijn op drinktemperatuur biedt plaats aan 48 Bordeauxflessen. Onderin bevindt zich een NoFrost vriesdeel van 4 laden met een automatische IceMaker.

SKPes 4350 Premium

 

Maximale inhoud en een superlaag energieverbruik. Deze ruime koelkast heeft een netto inhoud van maar liefst  390 liter. In de BioCool laden kan de luchtvochtigheid verhoogd worden voor het bewaren van groenten en fruit. Deze koelkast is 20% zuiniger dan A+++ en is daarmee enorm energiezuinig.

SKBes 4350 Premium

 

Vers blijft heel lang vers. In de drie 0°C BioFreshladen blijven vlees, vis, zuivelproducten, groenten en fruit extra lang vers. De laden op telescooprails kunnen volledig worden uitgetrokken en zijn, net als de rest van het interieur, uitstekend verlicht.

SKBes 4360 PremiumPlus

 

Voor het bewaren van verse vis: BioFresh-Plus. Dit model is vrijwel gelijk aan de SKBes 4350, maar bij de SKBes 4360 is de bovenste lade gedeeltelijk of in zijn geheel op 0°C in te stellen, speciaal voor het bewaren van verse vis. In vergelijking met een normale koelkast blijft vis tot wel 4x langer vers.

Premium kwaliteit

Kenmerkend voor al deze voor Side-By-Side geschikte modellen is dat deze superzuinige A+++ apparaten altijd uitgevoerd zijn als Premium apparaat. Dit betekent onder andere dat ze rondom uitgevoerd zijn in edelstaal, dat ze zelf- en zachtsluitende deuren hebben en dat het interieur altijd luxe is afgewerkt.

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.