We hebben de koelkast niet opnieuw uitgevonden.

Maar wel bijna.

Ontdek ons volledig nieuwe assortiment inbouwkoelkasten.

Voordat wij aan koelkasten denken, denken wij aan u.

Koelkasten moeten koelen. Maar wat moeten moderne apparaten vandaag de dag nog meer kunnen? Hoe kunnen ze efficiënter, intuïtiever en moderner worden vormgegeven?

Dat zijn de dingen waarover wij nadenken, want een koelkast is voor ons niet zomaar een apparaat. Het moet
een partner zijn die helpt waar hij kan: die meedenkt, taken overneemt en het werk gemakkelijker maakt. Om deze visie te laten slagen, ontwikkelen wij onze apparaten continu door.

We hebben aan inbouwkoelkasten gewerkt die voor zichzelf spreken: apparaten met innovatieve oplossingen die niet alleen aan alle eisen voldoen, maar u ook werkelijk overtuigen. Of het nu gaat om kwaliteit, versheidstechnologie, comfort, design, efficiënte of prijs-prestatieverhouding. In het bijzonder de ontwikkeling van handige features die u zo veel mogelijk ondersteunen was voor ons van groot belang. Zodat u meer tijd heeft voor de werkelijk belangrijke dingen van het leven.

Hoogste kwaliteit is
voor ons standaard.

Sinds 1954 produceren we hoogwaardige koel- en vriesapparaten. Deze distribueren we wereldwijd. Diep in ons hart zijn we echter nog steeds een familiebedrijf, geworteld in Duitsland. Hier ontwikkelen en produceren we nog altijd onze nieuwste inbouwapparaten.

Made in Germany. Uit verbondenheid met onze oprichter en in de wetenschap van de jarenlange knowhow van de ingenieurs hier ter plaatse.

Langer lekker: versheid is een kwestie van techniek.

Wie levensmiddelen onder optimale klimaatomstandigheden bewaart, zorgt niet alleen voor bijzonder lange versheid en houdbaarheid, maar levert ook een grote bijdrage in de strijd tegen verspilling van levensmiddelen. Met onze apparaten lukt dat dankzij de perfecte combinatie van geïntegreerde versheidstechnologieën.

DuoCooling. Geen uitdroging.

DuoCooling is onze basistechnologie in alle koel-vriescombinaties. Dankzij twee compleet gescheiden koudecircuits wordt er geen lucht uitgewisseld tussen koel- en vriesgedeelte. De levensmiddelen drogen niet uit en er worden geen geurtjes overgedragen.

EasyFresh. Ideaal voor groente en fruit.

Gegarandeerde marktversheid: Onverpakt fruit, groenten of vruchten: hier wordt alles optimaal bewaard. De levensmiddelen verhogen de luchtvochtigheid in de safe door de dichte afsluiting. Zo blijven uw levensmiddelen langer vers.

BioFresh. Onze alleskunner.

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivel- producten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel 3 x langer dan in het normale koeldeel.

BioFresh Professional:
met HydroBreeze.

Koelen als een professional: een koude versheidsnevel zorgt voor superversheid en verbetert de structuur — het bijzondere wow-effect voor groente en fruit in de BioFresh-safe.

Tijdloos en elegant. Design voor elke keuken.

Verborgen achter de keukenfronten blijft een Liebherr op het eerste gezicht onontdekt. Maar bij het openen wordt meteen duidelijk: hier ligt iets heel bijzonders verborgen.

Puristisch en tijdloos aan de ene kant, elegant en exclusief aan de andere kant. De nieuwe designtaal past naadloos in elke keuken. Het interieur overtuigt door edele glas- en staalcomponenten.

Ons nieuwe LightTower-lichtconcept belicht het interieur gelijkmatig en draagt tevens de glasplaten. Flexibel, plaatsbesparend, uniek. De exacte verwerking, perfecte details en de harmonieuze combinatie van materialen, vormen en kleuren leiden tot een rondom fraai totaalbeeld. Dit wordt fraai geënsceneerd door het nieuwe verlichtingsconcept.

Wat de toekomst brengt, brengen wij nu al.

Uw koelkast denkt voor u mee waar hij maar kan. Zo herinnert hij u bijvoorbeeld aan vergeten dranken in het vriesvak dankzij de geïntegreerde BottleTimer. Gebarsten flessen zijn daarmee verleden tijd. Als u op vakantie bent, schakelt u uw koelkast gewoon in HolidayMode. Zo bespaart u flink energie. Nog een interessante functie, vooral voor liefhebbers van een middernachtssnack: de NightMode. In deze modus wordt het interieur gedimd verlicht. Zo kan men als de honger is gestild weer snel het bed in, zonder klaarwakker te zijn geworden.

Lees meer over SmartDevice >

Laat het ijsblokjes regenen.
Helemaal vanzelf.

Spontaan feestje? Geen probleem. De IceMaker kan tot wel 130 ijsblokjes per dag produceren en levert zo meer dan genoeg ijs voor het koele genot van aperitiefjes, cocktails en frisdranken voor een geslaagd tuinfeest in de zomer. Met de functie MaxIce kan de ijsblokjesproductie nog worden versneld, voor als u veel gasten heeft uitgenodigd.

Deze bron bevindt zich in de koelkast.

Met de InfinitySpring brengen we een kristalheldere, koude waterbron midden in uw keuken. Het sjouwen van zware kratten en water in plastic flessen is daarmeeverleden tijd. Dat is goed voor uw rug en voor het milieu. Eenvoudig en duurzaam. De vlak geïntegreerde waterdispenser is er altijd wanneer u hem nodig heeft – en is bijna onzichtbaar als u hem niet nodig heeft. Hij is geschikt voor houders van bijna elke grootte, ook voor karaffen of flessen. Het geïntegreerde filtersysteem zorgt voor een perfecte waterkwaliteit.

Perfect uitgebalanceerd:
een sterk totaalpakket.

Een goed koelapparaat kan echt alles: behalve een laag stroomverbruik en een laag geluidsniveau, moet het voldoende ruimte bieden voor levensmiddelen en een vermogensreserve hebben voor ‘het geval dat’. Daarom letten wij niet op slechts één factor, maar hebben wij oog voor alle gebruikssituaties tegelijkertijd. Onze apparaten bieden zodoende een uitgebalanceerd, perfect afgestemd totaalpakket van energie-efficiëntie, volume, geluidsniveau en koelvermogen.

Lees meer over de efficiëntie van Liebherr apparaten >

Vind de inbouwkoelkast die bij u past:

Welk apparaat is het juiste voor mij? Een vraag die niet altijd gemakkelijk te beantwoorden is. Daarom hebben wij de oriëntatie nog eenvoudiger voor u gemaakt en ons assortiment ingedeeld in vier begrijpelijke series.

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.