Caractéristiques

La qualité produit au plus haut niveau depuis 1949

Depuis plus de 60 ans, Liebherr, le spécialiste de la réfrigération et de la congélation, développe et produit des appareils qui font office de référence. Dans ce cadre, la confiance que nos clients nous accordent nous encourage au quotidien. Au sein du groupe des fabricants de grands appareils électroménagers, Liebherr compte de loin le plus grand nombre d’utilisateurs satisfaits qui restent par ailleurs fidèles à la marque lors de l’achat d’un nouveau modèle.

Afin de garantir la fiabilité de tous les produits, Liebherr n’utilise que des matériaux et des composants de haute qualité pendant la production. Même pendant le processus de production, la qualité et le fonctionnement de chaque appareil sont contrôlés à plusieurs reprises.

Hoogwaardige materialen

Al onze producten worden geproduceerd van hoogwaardige materialen zoals edelstaal.

Perfecte afwerking

Al onze producten worden ontwikkeld en gefabriceerd met aandacht voor het kleinste detail.

Milieuvriendelijk

Zo zijn o.a. de koelmiddelen CFK/HFK vrij en kunststof onderdelen zijn gemerkt voor volledige recycling.

Bekroond tijdloos design

Superzuinig door slimme technologie

Door het gebruik van moderne elektronica in combinatie met hoogefficiente koelsystemen, biedt Liebherr een breed assortiment zuinige A++ en A+++ modellen. Op gebied van koelen en vriezen is Liebherr toonaangevend met extreem zuinige modellen, zowel bij vrijstaande als inbouwapparaten.

 

DIN 58345

DIN staat voor ‘Deutsches Institut für Normung’ (Duitse nationale normeringsinstantie). Het DIN vaardigt in Duitsland geldende normen uit. DIN 58345 is de norm voor een medicijnkoelkast die wordt gebruikt om medicijnen bij een temperatuur van +5°C op te slaan. DIN 58345 geeft de laatste technologische vorderingen weer en stelt precies geformuleerde eisen vast in relatie tot medicijnkoelkasten.

Geen ventilatiesleuven in aanrecht nodig

De lucht voor de koeling van het apparaat wordt aan de voorzijde aangevoerd en via de plint ook weer afgevoerd. Hierdoor zijn ventilatiesleuven in het werkblad niet nodig. Dit betekent minder montagewerk en een aanrechtblad zonder openingen.

Sabbat mode

Wanneer de sabbatmodus geactiveerd is (S symbool in display), zijn enkele functies van de stuurelektronica uitgeschakeld.

BioFresh: Bespaar ieder jaar ca. € 150

Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding.  Een goede reden om te kiezen voor BioFresh.  Want BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

Geschikt voor onverwarmde ruimte (> 0°)

Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.

7″ Touch kleurendisplay

Het 7” Touch kleurendisplay biedt u vele instelmogelijkheden. De temperatuur laat zich makkelijk wijzigen en functies als SuperFrost en de Bottle Timer zijn snel te activeren. Via het kleurendisplay kunt u ook informatie opvragen over de houdbaarheid van verse producten en hoe u deze het beste kunt bewaren. Een kookwekker is niet meer nodig, u kunt zelfs een timer instellen.

Condensatie uitgesloten

Verschillende Liebherr inbouw diepvrieskasten (SIGN), koel/vriescombinatie (SICN) en BioFresh koeler (SIBP 1650) zijn uitgevoerd met een dubbel warme wandsysteem. Hierdoor is het mogelijk eindeloos te combineren. De warme wand voorkomt condensatie tussen de kasten waardoor u veilig meerdere modellen naast elkaar kunt plaatsen.

De diepvrieskasten in nis 72 en 88 zijn uitgevoerd met top verwarming. De warme wand in de bovenzijde voorkomt condensatie tussen de kasten waardoor u veilig modellen boven elkaar kunt plaatsen.

Nooit meer ontdooien

NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.

Acheter ce produit en ligne sur le site
Feedback
Dans quelle mesure êtes-vous satisfait de cette page?

    Ce site web ne fonctionne pas de manière optimale dans Internet Explorer. Pour un bon fonctionnement, nous vous conseillons d'utiliser un autre navigateur tel que Google Chrome, Safari, Edge ou Firefox. Internet Explorer est obsolète et la prise en charge de ce navigateur sera interrompue. Microsoft conseille donc de ne plus utiliser Internet Explorer.