SmartDevice®

Veilig en zorgeloos koelen

Een Liebherr koelkast of diepvriezer met SmartDevice waakt overal en altijd over jouw levensmiddelen. Zo geeft het apparaat een seintje als iemand de deur per ongeluk open heeft laten staan. Of is de koelkast extra koud als jij met boodschappen thuiskomt zodat je producten zo lang mogelijk vers blijven.

  • Bedien je koelkast of vriezer, waar je ook bent
  • Ontvang alarmmeldingen en herinnering voor het vervangen van FreshAir-filter
  • Toegang tot veel meer gebruiksgemak en functionaliteit
Slimme technologie die het dagelijks
leven makkelijker maakt

Bekijk voorbeelden van nieuwe functies die toegankelijk worden met de SmartDeviceBox van Liebherr.

Philips Hue verlichting laten knipperen als de deur van de vriezer onverhoopt open blijft staan

Tijdens de Sabbat activeert de koel/vries combinatie automatisch de Sabbatmode

Temperatuur, BottleTimer* en Icemaker* op afstand aansturen
* indien op apparaat aanwezig

Notificaties via SMS of per e-mail voor verschillende alarmen en herinneringen, zoals het vervangen van het FreshAir-filter

Schakel automatisch de SuperCool en/of SuperFrost functie in wanneer je in de supermarkt bent

Je koel/vriesapparaat bedienen via Alexa of Google Assistant

Automatisch besparen op de energierekening door tijdens daluren (23:00 en 07:00 uur) de temperatuur te verlagen

Schakel automatisch de IceMaker in wanneer de buitentemperatuur +30°C bereikt

Schakel verlichting van het wijndeel van SBSes 8496 in wanneer zon ondergaat en schakel het uit om 23:59 uur

SmartDevice® app

De SmartDevice app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en biedt altijd en overal toegang tot je Liebherr apparaten. Alle functies zijn overzichtelijk en de bediening is intuïtief en eenvoudig. De app helpt je bovendien stap-voor-stap bij de installatie van je SmartDeviceBox.

De beste bescherming van uw privacy

Bij Liebherr vinden we jouw privacy erg belangrijk. Daarom is als partner voor software en cloud diensten voor Microsoft gekozen. Microsoft maakt gebruik van dezelfde coderingstechnologie die ook wordt gebruikt in de banksector. Alle gegevens die van SmartDeviceBox naar de cloud worden overgebracht, worden vooraf geanonimiseerd. Liebherr beheert de persoonlijke gegevens van de gebruikers uitsluitend via servers in het eigen datacenter in Duitsland. De gegevens van de SmartDeviceBox en je persoonlijke gegevens zijn dus altijd van elkaar gescheiden. Dit biedt maximale beveiliging volgens de hoogste Europese privacy standaarden.

De SmartDeviceBox:
uw koelkast nog slimmer

De SmartDevice-technologie is de basis om je koelkast of diepvriezer te integreren in een smarthome. Met de SmartDeviceBox kun je jouw Liebherr apparaat eenvoudig verbinden met je draadloze netwerk. Alle SmartDevice-ready apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox. De SmartDeviceBox is als accessoire verkrijgbaar bij jouw Liebherr dealer of in de Liebherr accessoire winkel.

 

Liebherr slimme modellen

Meer dan 120 vrijstaande en inbouw koel- en vriesapparaten kunnen slim worden gemaakt.
Hieronder enkele voorbeelden uit ons assortiment.

Wat anderen zeggen over de Smart Device Box

Philip over de SmartDeviceBox

“Ik kocht de SmartDeviceBox om mijn vriezer beter te monitoren en de veiligheid van mijn producten te garanderen. Vooral de notificaties over de deur- en temperatuuralarmen zijn voor mij enorm nuttig. Mijn vorige vriezer is helemaal ontdooid omdat ik het alarm niet hoorde. Deze SmartDevice had me veel geld bespaard…”

Rudi over de SmartDeviceBox

“De SmartDeviceBox is zeer gemakkelijk te installeren en de besturing van de app is stabiel en logisch. Ik laat de temperatuur van mijn diepvries automatisch zakken als ik naar de winkel ga. Enorm handig want dan warmt deze niet teveel op. Er zijn nog verschillende functies die ik nog moet uitproberen.”

Jacques over de SmartDeviceBox

“Ik had onze koelkast al voordat ik de SmartDeviceBox kocht. Het iss praktisch dat je deze achteraf nog kunt bijkopen. De koelkast staat in de berging, dus ik hoor het alarm niet altijd. Ook als we op reis gaan kan ik zeker weten dat er geen problemen zijn, want je kan alles vanop een afstand zien. Dus dan komt de app zeker van pas.”

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.