Multifunctionele Touch elektronica

Multifunctionele Touch elektronica

Bij de BluPerformance apparaten met Touch display kunnen alle functies gemakkelijk door een lichte aanraking op het display worden ingesteld. Het 7″ kleurenscherm met hoge resolutie biedt persoonlijke instelmogelijkheden met voorgeprogrammeerde programma’s als:

Day-to-Day
Dit programma is gericht op de dagelijkse wensen. Het biedt de zuinigste en beste koelprestaties en is naar wens in te richten.

EnergySaver
Het EnergySaver programma verlaagt het energieverbruik nog verder ten opzichte van de standaard instellingen. Om energie te besparen wordt de temperatuur in het koel- en vriesdeel licht verhoogd.

Party
Ideaal ter voorbereiding van een feestje. SuperCool en SuperFrost worden geactiveerd. Met de BottleTimer kunnen dranken snel worden gekoeld.

MaxPerformance
Het programma levert de maximale koelprestaties. Hiervoor worden lagere temperaturen voor het koel- en vriesdeel ingesteld.

Holiday
Het Holiday programma minimaliseert het energieverbruik tijdens langere afwezigheid. Het koeldeel wordt op +15°C ingesteld en de vriezer op -18°C.

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.