Wat kost een reparatie buiten de garantieperiode?

Vaak kunt u een storing zelf verhelpen. Via de tips in de gebruiksaanwijzing of deze rubriek kunt u vaststellen of een bezoek van een technicus echt noodzakelijk is. Wij maken u erop attent dat er bij een onnodig bezoek kosten in rekening gebracht zullen worden.

Het starttarief voor een interventie bedraagt € 114,22 incl. btw. Het starttarief is opgebouwd uit de verplaatsingskosten en 12 minuten uurloon. Administratiekosten ten bedrage van € 15 incl. btw vervallen bij contante betaling aan onze technicus (contant geld of kaart).

Wanneer de technicus bij een ingeplande herstelling niemand thuis aantreft zullen de kosten van het starttarief in rekening worden gebracht.

0 Reacties

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.