IJsblokjes uit IceMaker hebben een vreemde smaak.

Alle materialen en componenten (inclusief het koelsysteem en de isolatie) van een Liebherr zijn volledig hygiënisch en voldoen aan de strengste eisen die gesteld worden door de volksgezondheid. Een vreemde smaak van de ijsklontjes kan daardoor niet ontstaan door de IceMaker. Een niet originele aansluitslang (bijvoorbeeld slang voor wasautomaat), aluminium waterleiding of kraan die niet geschikt is voor drinkwater (wasmachinekraan) kunnen een (chemische) smaak aan het water afgeven.

Controleer of de originele aansluitslang is gebruikt. Controleer of het water uit een andere kraan hetzelfde smaakt als het water uit de kraan waarop de IceMaker is aangesloten. Welke waterleiding ligt er (nieuwbouw vaak aluminium met plastic binnenmantel)?

Een oplossing bij veelal goedkopere kranen kan zijn om het plastic busje te vervangen door een ouderwets rubbertje (zit onder de zwarte knop in de kraan).

0 Reacties

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.