Liebherr BioFresh

Download de Liebherr BioFresh-app en leer alle wetenswaardigheden over uw levensmiddelen, hun vitamines en hun houdbaarheid. Zoek uw favoriete levensmiddelen of producten die een bepaalde vitamine bevatten, gerangschikt op alfabet of op categorieën.

Download Liebherr BioFresh in de App Store.
Download Liebherr BioFresh in de Google Play Store.

Liebherr Kitchen Photo Designer

Praktische keukenplanner voor uw iPhone:
De Liebherr keukenconfigurator-app maakt het zoeken naar een nieuwe koelkast makkelijker dan ooit. Klik door alle Liebherr-koelkasten en kiest uw favoriet.
Aantippen is voldoende om de betreffende koelkast in fotomodus te zetten. Dankzij de praktische panorama-modus past zelfs de hele keuken in beeld – draai wel eerst uw iPhone overdwars. 

Door de ontspanner in te drukken fotografeert u de koelkast en kunt u vervolgens uw keuken aanpassen. Met 2 vingers kunt u de grootte aanpassen en de foto draaien om hem daarna in de keuken op te nemen. Het resultaat kunt u dan opslaan of versturen.

Download Liebherr Kitchen Photo Designer in de App Store.

Liebherr WineGuide

Met de engelstalige Liebherr app "Liebherr WineGuide", krijgt u toegang tot informatie over wijnproducenten, wijnen en wijngaarden via uw iPhone, inclusief ratings van één van 's werelds grootste wijnexperts Hugh Johnson en zijn team. Waar u ook bent - in een restaurant, bij een wijnhandelaar of op vakantie – u kunt nu overal de oorsprong en kwaliteit van de Bordeaux in uw handen direct opvragen; via de zoekfunctie kunt u ook zoeken op regio's, druifsoorten, waarderingen of Hugh Johnson's persoonlijke aanbevelingen. U kunt ook uw eigen favorietenlijst samenstellen of eenvoudig notities toevoegen. Daarnaast geeft Liebherr nuttige tips over hoe u optimaal kunt genieten van wijn en worden alle belangrijke vragen over wijn bewaren en op de juiste temperatuur drinken beantwoord.

Download Liebherr WineGuide in de App Store.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?